Detailed Information

Cited 0 time in webofscience Cited 0 time in scopus
Metadata Downloads

육질이 우수한 한국형 버크셔 계통 육종을 위한 육의 pH관련 특이 유전자 분석

Full metadata record
DC Field Value Language
dc.contributor.authornull-
dc.date.accessioned2023-08-05T06:45:07Z-
dc.date.available2023-08-05T06:45:07Z-
dc.date.created2013-04-02-
dc.date.issued2009-04-10-
dc.identifier.urihttps://scholarworks.gnu.ac.kr/handle/sw.gnu/67166-
dc.publisher농촌진흥청-
dc.title육질이 우수한 한국형 버크셔 계통 육종을 위한 육의 pH관련 특이 유전자 분석-
dc.typeConference-
dc.contributor.affiliatedAuthornull-
dc.identifier.bibliographicCitation2009 농업생명공학 우수성과 발표회-
dc.relation.isPartOf2009 농업생명공학 우수성과 발표회-
dc.relation.isPartOf육질이 우수한 한국형 버크셔 계통 육종을 위한 육의 pH관련 특이 유전자 분석-
dc.citation.title2009 농업생명공학 우수성과 발표회-
dc.citation.conferencePlaceKO-
dc.citation.conferenceDate2009-04-10-
dc.type.rimsCONF-
dc.description.journalClass2-
Files in This Item
There are no files associated with this item.
Appears in
Collections
ETC > Conference Papers

qrcode

Items in ScholarWorks are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Altmetrics

Total Views & Downloads

BROWSE