한국어
LIBRARY
Communities & Collections
Researchers
Articles
Issue Date
검색
Search
All of ScholarWorks
ETC
Conference Papers
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Type
Language
Journal
Journal Index
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Add filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Type
Language
Journal
Journal Index
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 125 (Search time: 0.002 seconds).
진고포장 한우육의 냉수침지 숙성방법이 지방산화, 육색소 산화 및 포장감량에 미치는 영향
박구부
Conference
Issue Date
2001
Citation
한국축산식품학회, pp.0
산란계 사료내 Conjugated Linoleic Acid(CLA) 첨가급여수준과 급여기간이 계란의 품질에 미치는 영향
박구부
Conference
Issue Date
2001
Citation
한국축산식품학회, pp.0
Influence of quality grades and major muscles on intramusculr fat and shear force value raings of Hanwoo
박구부
Conference
Issue Date
2001
Citation
한국축산식품학회, pp.0
육계 사료 내 CLA 첨가량과 급여기간이 계육의 CLA 축적량 및 냉장저장 중 육계품질에 미치는 효과
주선태
Conference
Issue Date
2001
Citation
한국축산식품학회, pp.0
Influence of quality grades and major muscles on intramuscular fat and shear force value ratings of Hanwoo
주선태
Conference
Issue Date
2001
Citation
한국축산식품학회, pp.0
사후 근육의 온도 및 대사속도가 한우육의 연도에 미치는 영향
주선태
Conference
Issue Date
2001
Citation
한국축산식품학회, pp.0
일본시장에 유통중인 한국산과 각국산 닭고기의 품질특성
Conference
Issue Date
2000
Citation
한국축산식품학회, pp.0
Place
KO
수출용 냉동돈육의 해동저장중의 품질변화
Conference
Issue Date
2000
Citation
한국축산식품학회, pp.0
Place
KO
유화형 소시지 제조시 CLA-식물성유와 CLA-lard가 품질 특성에 미치는 영향
박구부
Conference
Issue Date
2000
Citation
한국축산식품학회, pp.0
Effcet of partial oxygen pressure and vitamin E spray on metmyoglobin formation on the surface of displayed beef
박구부
Conference
Issue Date
2000
Citation
한국축산식품학회, pp.0
1
2
3
4
next
13
Discover
Author
Joo, Seon Tea
55
박구부
51
강석중
1
Date Issued
2000 - 2010
89
1995 - 1999
36
Type
Conference
125
BROWSE
한국어
Communities & Collections
Researchers
Articles
Journals
LIBRARY